«Нова пошта» вийшла на ринок Румунії, перше відділення відкрили в Бухаресті. Посилки звідти доставлятимуть і до України, і до Молдови. Термін доставлення – від трьох і пʼяти днів відповідно.

Відділення в Бухаресті відкрили за адресою B-dul Unirii 47–A, Sector 3. Там можна отримувати та відправляти посилки вагою до 30 кілограмів. «Нова пошта» в Бухаресті працюватиме з понеділка до суботи.

Вартість доставки документів з України до Румунії складає 250 гривень, посилок до двох кілограмів – 400 гривень, до 10 кілограмів – 600 гривень, а до 30 кілограмів – 1200 гривень. На доставлення з Румунії до 16 липня діє промокод зі знижкою 50%. Щоб його отримати, потрібно зареєструватися на сайті «Нової пошти» до 3 липня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Нова пошта» поступово відкриватиме відділення по всій Європі. На початок 2023 року компанія також анонсувала відкриття Nova Post у Німеччині.


У Польщі «Нова пошта» відкрила вже 19 відділень у девʼяти найбільших містах: Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві, Лодзі й Катовіце. У Варшаві також працює вантажне відділення, де приймають відправлення вагою до 1000 кілограмів. Адреси й графік роботи відділень Nova Post у Польщі можна переглянути за цим посиланням.

Перше відділення «Нової пошти» в Литві відкрили в березні у Вільнюсі, а в Каунасі – у травні 2023-го. Крім того, два відділення «Нової пошти» працюють у Чехії, ще одне – у Молдові.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: «Нова пошта»