Kitrum запускає безкоштовний сервіс Unbench, який допомагатиме українським ІТ-компаніям шукати клієнтів і розробників.

Наразі сервіс знаходиться на етапі запуску, пошуку партнерських компаній і тестування базових функцій. Платформа працює у двох напрямах: пошук виконавців і пошук проєктів.

Спочатку клієнти проходять базову валідацію з боку Unbench. Після цього вони опиняються в базі партнерських компаній і можуть розміщувати свої запити на маркетплейсі сайту. Також IT-компанії й виконавці можуть взаємодіяти безпосередньо на платформі, там є функція чату.

Unbench доступний зареєстрованим партнерським компаніям безкоштовно. У майбутньому розробники планують додати більше можливостей, наприклад оповіщення й більш функціональний кабінет користувача. Також планують додати платні функції: проведення технічного або HR-інтерв’ю для кандидата, перевірка англійської чи термінові пріоритетні запити.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Компанія Kitrum, яку заснували українці, посіла 50 місце в рейтингу найбільш динамічних бізнесів від видання Inc. У березні 2023 року Financial Times розмістив Kitrum на 8 місці в рейтингу американських компаній, що швидко розвиваються.

Kitrum має офіси в Харкові, Києві, Хайфі (Ізраїль) і Клірвотері (США). Більша частина співробітників базується в Україні. Попри це, компанію включили в рейтинг із 5000 компаній, де зазвичай присутні лише американські бізнеси.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі