Компанія Kitrum, яку заснували українці, посіла 50 місце у рейтингу найбільш динамічних бізнесів від видання Inc.

Kitrum має офіси у Харкові, Києві, Хайфі (Ізраїль) і Клірвотері (США), а більша частина співробітників базується в Україні. Попри це, компанію включили в рейтинг із 5000 компаній, де зазвичай присутні лише американські бізнеси.

Експерти оцінювали можливість бізнесів адаптуватися до стрімких змін і показники росту. Компанія займається розробленням програмного забезпечення для міжнародних клієнтів. Зокрема, для платформи Blablacar.

«Зараз, на тлі війни з Росією та усіх економічних викликів, такі новини особливо дають надію, – каже CEO компанії Влад Китайник, – Я оптимістично дивлюся в майбутнє. Технологічним українським бізнесам є що запропонувати світові. Я вірю, що ми переможемо і що все буде добре».

Майже половину співробітників Kitrum війна застала в Україні. Inc. у окремому матеріалі про компанію пише, що ще восени 2021 року Kitrum розробила план евакуації співробітників у разі вторгнення РФ.

Він передбачав покриття всіх витрат на переїзд, готелі й перший місяць орендування квартири.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Онлайн-портал Dou представив рейтинг 50 найбільших за кількістю спеціалістів IT-компаній в Україні станом на літо 2022 року. У першій пʼятірці – EPAM, SoftServe, GlobalLogic, Luxoft Ukraine та Evoplay.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Kitrum