Microsoft інтегрує чат зі штучним інтелектом у лінійку Office 365, повідомляє видання Semafor.

Нововведення має зробити дані більш доступними: користувачі можуть ставити прості запитання чат-боту замість ручного пошуку інформації. «Це позбавить нас від рутинної роботи і щоденних завдань, що дозволить нам знову відкрити для себе радість творення»,   заявив генеральний директор Microsoft.

Під час демонстрації проєкту Copilot Microsoft показала нові можливості, які дозволять користувачам створювати презентації PowerPoint, набравши просте речення, а також створювати автоматичний порядок денний на основі того, що обговорювалося на зустрічі Microsoft Teams.

Нові інтеграції будуть доступні у найближчі місяці. Також компанія анонсувала новий продукт під назвою «Бізнес-чат»  чат-бот, який збиратиме інформацію з різних джерел, таких як Word, Outlook і Excel, і відповідатиме на питання на кшталт «Що мені потрібно підготувати для майбутньої зустрічі?». Важливо, що Copilot обмежується інформацією, що міститься в облікових записах Office 365, а не в усьому інформпросторі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Напередодні Microsoft створив пошуковик Bing на основі ChatGPT, який уже доступний у браузері Microsoft Edge для Windows і macOS.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі