Ціни на замовлення Starlink для українців знову знизили, пише Ain.ua. Тепер станцію можна придбати за 600 доларів.

Натомість вартість підписки на сервіс залишається незмінною і становить 75 доларів на місяць. Доставити Starlink обіцяють за 2–3 тижні.

Замовити Starlink для власного користування можна за цим посиланням. Потрібно ввести вашу адресу, контактну інформацію й спосіб оплати.

29 листопада Верховна Рада затвердила документи, щоб ці системи зв’язку завозилися в Україну без мита й ПДВ.

«Це здешевить їхню вартість і дозволить забезпечити їх для якнайбільшої кількості людей й організацій», – зазначив премʼєр-міністр Денис Шмигаль.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Після початку повномасштабного вторгнення росії засновник компанії SpaceX Ілон Маск запустив в Україні підтримку сервісу супутникового інтернету Starlink і надіслав термінали, які забезпечують зв’язок із супутниками.

Усі нормативні обмеження щодо використання Starlink на період воєнного часу скасували, тож наразі кожен охочий в Україні теоретично може встановити собі термінал і користуватися інтернетом від SpaceX.

Ми публікували детальний гайд із поясненнями про те, як працює Starlink, як цю систему використовують в Україні, наскільки реально зараз дістати термінал для особистого використання, як під’єднати Starlink, скільки це коштує й чи має взагалі сенс.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі