Портал для пошуку роботи Happy Monday запускає безкоштовні кар’єрні консультації для молоді в межах проєкту «Твоя кар’єрна перемога».

На платформі зібрали більше як 50 кар’єрних консультантів й експертів за різними професійними напрямами. Зокрема, фахівців із маркетингу, ІТ, проєктного менеджменту, графічного дизайну, рекрутингу.

З експертами можна радитися про старт і розвиток кар’єри, а також про те, як змінити фах. Також консультанти можуть розповісти, як скласти ефективне резюме або мотиваційний лист, як підготуватися до співбесіди й розвивати особистий бренд у соцмережах, зокрема в LinkedIn.

Щоб потрапити на консультацію, потрібно заповнити анкету й описати свій запит. Далі обрати експерта й забронювати час для розмови. Перед консультацією фахівець надішле рекомендації про те, як підготуватися до розмови.

Консультації проводять у форматі 30-хвилиної онлайн-зустрічі в Google Meets або Zoom. Програма триватиме до 12 листопада.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Проєкт «Твоя кар’єрна перемога», який допомагає працевлаштуватися українській молоді, запустив кар’єрний портал Happy Monday за підтримки USAID.

Згідно з дослідженням, яке провели в межах програми, близько 60% молоді віком від 18 до 35 років, яка мала роботу до війни, її втратила. Ще 20% зазначили, що працюють віддалено чи мають часткову зайнятість.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі