Telegram дозволив необмеженій кількості користувачів спілкуватися одне з одним у груповому голосовому чаті, ідеться в блозі месенджера.

Раніше кількість учасників у групових чатах не могла перевищувати 200 тисяч. Тепер із наближенням до цієї позначки чат можна перетворити в групу трансляцій із необмеженою кількістю користувачів.

Писати повідомлення в таких групах зможе лише адміністратор, а учасники спілкуватимуться в груповому голосовому чаті, які Telegram запустив наприкінці 2020 року.

У месенджері вважають, що групи для трансляцій підходять «великим спільнотам, у яких адміністратори публікують новини, коментарі або інсайти для інших учасників».

У Telegram додали ще кілька нових функцій. Тепер можна видалити повідомлення в будь-яких чатах, відправляти тимчасові посилання для запрошення в групи й канали, встановити на екрани телефона віджети для швидкого доступу до чатів. Також з’явилися нові анімовані емодзі.


Telegram став найпопулярнішим неігровим застосунком у світі за кількістю завантажень у січні 2021 року. За місяць месенджер встановили 63 мільйони разів, що майже вчетверо більше, ніж у січні 2020 року. Найбільше встановлень було в Індії й Індонезії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі