Інноваційний центр «Промприлад. Реновація» викупив Івано-Франківський завод «Промприлад», повідомляють на сайті проєкту.

Також проєкт зібрав понад $5 мільйонів доларів інвестицій від 409 інвесторів та 13-ти фондів.

Завод викупили, щоб надалі відновлювати незалучені площі заводу. Простори у реконструйованих будівлях вже зараз перетворюються.

«Для нас це ключовий етап розвитку проєкту. Викуп нерухомості був стратегічною ціллю 2019 року. Це також підтвердження для наших інвесторів, що проєкт реалізується згідно з планом», – коментує генеральний директор та ініціатор проєкту «Промприлад. Реновація» Юрій Филюк.


 «Промприлад. Реновація» – це проєкт трансформації старого заводу у центрі Івано-Франківська на інноваційний центр. Він не має єдиного інвестора, долучитися до реалізації може кожен з мінімальним вкладенням від 1000 доларів.

 На близько 2 000 м² уже розмістили коворкінг, школу танців, міський відділ роботи з інвестиціями, бар та ще кілька міських бізнесів. Оновити хочуть ще промислового простору у центрі Івано-Франківська.

 У 2019 році The Village Україна разом з ініціатором Юрієм Филюком розповідали про останні оновлення та можливості проєкту.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Андрій Баштовий © The Village Україна