Ювелірний бренд SOVA презентував колекцію прикрас Culture, присвячену силі української культури. Головний образ дропу – золоті колоски як нагадування про силу землі, власне коріння та незламне життя, яке завжди проб’ється. До колекції ввійшли вісім діамантових прикрас у жовтому золоті: сережки, кольє, браслет, персні та брошка. 

Щоби виразити силу культури в ювелірних прикрасах, арткоманда SOVA зобразила колоски акцентними, непохитними та сильними. Сережки відтворили у формі кола, злегка зігнутих ліній, а колосок на браслеті повторює вигин руки та ідеально лягає на зап'ястя. Особливість колекції – брошка у формі колоска з діамантами.

«Колоски з жовтого золота ніби дозрівали під гарячим серпневим сонцем, вони набули різних форм і вигинів у ювелірних прикрасах. В історії колосок – символ родючої землі, врожаю, хліба, що підтримував родини та цілі покоління. А зараз українська пшениця, як культура, дає життя людям далеко за межами України. Саме це сила культури, яку здатні відчути у всьому світі», – кажуть у команді SOVA.

 

Обрати прикраси від SOVA

   

Матеріал підготовлено за підтримки SOVA