У магазині Off-White в Києві представили ​​нову колекцію Осінь-Зима 23/24. Вона натхненна космосом і Місяцем: у дизайнах поєднали футуристичні деталі, металеві елементи, вироби з панк-естетикою та перламутровим бісером. Речі оздобили декоративними ременями, які часто нагадують деталі професійного екіпірування. Колекція вже доступна в офлайн-просторі Off-White в Києві, а також на сайті Symbol.ua, офіційного дистриб'ютора бренда в Україні.

Як відбувалася презентація

У межах презентації колекції гостей пригощали авторським морозивом від Massimo Gelarty. Спеціально для ексклюзивної колаборації розробили тропічну колекцію смаків морозива, родзинкою якого був сорбет «Червоний кактус», який гості вперше могли спробувати на презентації. Частував десертом відвідувачів сам Массімо, засновник і власник студії морозива.

Такий івент уже відбувся в Маямі та Форте-дей-Мармі (Італія). Україна стала третьою країною з подібним форматом для дому моди Off-White.

Більше про нову колекцію

Окрім футуристичних ліній, у колекції також можна знайти базові, але привабливі міні- та максісукні з трикотажу та приглушені кольори: чорний, цегляний, небесно-голубий, жовтогарячий і металік. А також строгі костюми та пальто з металевими деталями, кросівки та вишукані підбори.

Аксесуари колекції виглядають космічно: це окуляри сміливих форм і громіздкі сережки та браслети.

До 6 серпня гостей бутика Off-White й надалі пригощатимуть фірмовим морозивом – це чудова нагода спробувати унікальні смаки й оновити гардероб. 

 

   

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ SYMBOL