26 червня персональна стилістка Анжеліка Єськова проведе безкоштовний майстер-клас зі створення базового літнього гардеробу в бутику Mania Gallery, ТРЦ «Атмосфера».

Базовий гардероб – це набір нейтральних речей, які є основою для комбінування. Вони добре поєднуються між собою, легко доповнюються та покликані вирішити питання «мені нічого вдягти». Як створити універсальну базу літніх речей,  навчатиме стилістка.

Анжеліка працювала на телебаченні, веде свій блог в Instagram, а два місяці тому почала знімати відео на YouTube. У своєму блозі стилістка дає поради, розповідає про тренди і робить тематичні підбірки речей.

На майстер-класі Анжеліка розповість про основні стильові напрями, кольори та фактури – з чого та як формується гардероб. Головна тема – як сформувати свій базовий гардероб і як додавати до нього трендові речі.

YouTube/ Angelika Yeskova

Всіх учасників очікує розважальна програма, подарунки від мережі кінотеатрів Multiplex, спортклубу Nolimits та мультибрендового бутика Mania Gallery. Гості можуть отримати літній мейкап у подарунок від першої цілодобової імідж-студії Zima Style.

Участь у майстер-класі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації за номерами телефону: +38(098)176 56 37, +38(073)042 47 78.

Де: Столичне шосе, 103 (ТРЦ «Атмосфера»)
Коли: 26 червня, 18:00

Подія у Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки ТРЦ Атмосфера