Український гурт Yuko обрали для участі в глобальному проекті Stay Open. У рамках цього проекту, за підтримки Tuborg, стартувала нова музична колаборація американського діджея Diplo, данської співачки MØ та українського гурта Yuko. Stay Open – назва глобального проекту та однойменний трек.

«Ця пісня про те, що ми часто закриті, а важливо залишатись відкритим для нових людей та переживань», – коментує Diplo.

YouTube : Carlsberg Ukraine

Український гурт Yuko представить свою версію треку, створеного Diplo та MØ. Для цього музиканти звернулися до творчості Лесі Українки. Вони скомпонували її вірші періоду ранніх напрацювань і додали власний текст, близький до оригінальної версії треку Stay Open.

«Участь у проекті з Diplo та MØ – це виклик зробити щось нестандартне, але зберегти свою автентичність. Завдяки цьому ми можемо цікаво представити Україну світові та дати нове життя важливим українським текстам. Така колаборація – прекрасний шанс це зробити», – зазначив гурт Yuko.

Треки від музикантів різних країн у рамках Tuborg Open будуть виходити до кінця липня. У фіналі проекту Diplo та MØ виступлять наживо разом з локальними виконавцями.

В Україні презентація спільного треку Yuko в колаборації з Diplo та MØ відбудеться на закритій вечірці 12 липня.

Спостерігати за подією можна буде в прямому ефірі на порталі bit.ua о 20:00.


Stay Open – проект, який закликає відкрити себе для більшого та не боятися отримувати новий незвичайний досвід, який може змінити життя. Open to more – головний меседж кампанії – означає не навішувати ярлики та приймати оточення у всьому різноманітті їхнього самовираження.


Матеріал підготовлено за підтримки Tuborg