Український бренд Frolov разом із благодійним фондом Сергія Притули випустили колекцію світшотів, кошти від продажу яких підуть на проєкт Nestбудівництво тимчасового житла для українців, які втратили домівки через повномасштабну війну.

Вони хочуть зібрати якомога більше коштів до холодів, щоб побудувати щонайбільше будинків для родин Макарівської громади на Київщині.

Frolov створили лімітовану колекцію чорних і білих світшотів і футболок, які мають вишивку у формі серця в кольорах українського прапора. Кожне серце вишите бісером або нитками вручну. Також кожен світшот має персональний номер, за яким можна знайти своє серце на віртуальній стіні проєкту.

Придбати світшоти й футболки можна буде до 30 листопада 2022 року на сайті бренд (або на цьому), на міжнародному сайті Angel For Fashion і в офлайн-магазинах: у ЦУМі в Києві, у львівському бутику Personality й одеському магазині Stash.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Благодійний фонд Сергія Притули запустив проєкт Nest для відновлення житла українців, які втратили домівку через збройну агресію Росії. Це буде не окреме модульне містечко, а тимчасові приватні будинки на рідних земельних ділянках родин, які втратили житло. Детальніше ми розповідали про це тут.

Бренд Frolov впізнаваний завдяки своїм корсетним виробам, ручній вишивці. Він також має благодійний проєкт Frolov Heart, що підтримує дітей, які постраждали від війни, – удалося зібрати більше мільйона гривень.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі