«Межі між чоловічим і жіночим стираються, світ стає більш універсальним і гнучким. Багато дизайнерів переосмислюють сексуальність. Наприклад, незамінною річчю жіночого гардероба став костюм-трійка», – розповідав стиліст Владислав Чабаненко в тексті про те, що буде модно носити у 2021 році.

Ми зібрали 6 агендерних речей, які ви зможете шерити з дівчиною чи бойфрендом.

Жакет оверсайз

Можливо, така річ уже є в гардеробі вашого бойфренда чи подруги. А якщо не хочеться купувати нове, то старий жакет батька підійде ідеально. Що ширші плечі, то краще. Радимо поєднувати з худі, світшотами чи сорочками, експериментуючи з нашаруванням.

Skako

Скільки – 6 000 гривень

Mango

Скільки – 2 299 гривень

Худі, світшот

Тренд на оверсайз, який уже кілька років упевнено не здає позицій, дозволяє нам купувати худі чи світшот, не дивлячись на гендерність лінійки. Тому коли шукатимете новий худі в Zara, не обмежуйтеся жіночим відділом, і навпаки.

Pray for us

Скільки – 2 070 гривень

Heron Preston

Скільки – 6 480 гривень

Бомбер

Культова куртка авіапілотів – це теж класика, яка не виходить із моди вже досить тривалий час. Не обмежуйтеся класичним кольором хакі, натомість можна розглянути варіанти глибокого синього чи асфальтного сірого.

Alpha

Сільки – 5 264 гривень

Pull & Bear

Скільки – 1 299 гривень

Футболка

Базова футболка вільного крою вже давно стала класикою. Достатньо купити 3–4 футболки базових кольорів: чорну, білу й сіру – і вам завжди буде в чому вийти.

Maison Margiela

Скільки – 3 933 гривень

Zara

Скільки – 999 гривень

Сорочка

Упевнені, що класичні білу чи блакитну сорочку ви легко знайдете в гардеробі батька чи хлопця. Біла добре пасує до футболки в тон.

Zara

Скільки – 1 499 гривень

Mango

Скільки –1 899 гривень

Джогери

Завдяки шнуркам, які здебільшого є у спортивних штанах, – ви легко можете регулювати ширину в талії. Не бійтеся поєднувати джогери із класичними жакетами, доповнюючи образ базовою футболкою чи кроп-топом.

Syndicate

Скільки – 1 850 гривень

Byfltv

Скільки – 850 гривень