Що купити, аби не лише стильно виглядати, а й було комфортно. Зібрали основні позиції, які освіжать літні чоловічі образи. Раніше ми писали про базовий гардероб на літо для жінок.

Окуляри


Окуляри – це річ, яку варто купити один раз на кілька сезонів, і не економити. Тому важливо не піддаватися модним тенденціям: обрати класичну модель, яка буде актуальною не одне літо.

Окуляри Moscot

Ціна: 10 800 гривень

Окуляри Ray-Ban

Ціна: 3 479 гривень

Джинси та брюки


У бермудах не походиш усе літо: бувають дні, коли треба виглядати офіційно – у такому разі в гардеробі знадобляться легкі брюки. На випадок холодної погоди – обирайте джинси.

Брюки Katsurina

Ціна: 1 550 гривень

Джинси Zara

Ціна: 599 гривень

Взуття


Сандалі чи білі кеди, які пасуватимуть під усе, – мастхев сезону. Сандалі – для легких спекотних днів, а білі кеди підійдуть для більш нарядних та офіційних образів.

Кеди Grenson

Ціна: 5 250 гривень

Сандалі Vagabond

Ціна: 3 299 гривень

Футболки


Футболок забагато не буває, тому, якщо ви знайшли ідеальний фасон і тканину для себе, беріть відразу кілька. Окрім білих, захопіть ще яскравих футболок, щоб урізноманітнити образи.

Футболка Zara

Ціна: 349 гривень

Футболка Act.1

Ціна: 1 550 гривень

Сорочки


Якщо футболки – не ваш варіант, то сорочки підійдуть ідеально, навіть якщо буде спекотно. Радимо обирати варіанти з льону чи бавовни.

Сорочка Ferrante

Ціна: 3 600 гривень

Cорочка Massimo Dutti

Ціна: 1 690 гривень

Світшоти та худі


Світшот чи худі стане в пригоді для подорожей або прохолодних літніх днів і вечорів. Обирайте базову модель нейтральних кольорів, яка пасуватиме під будь-який стиль та образ.

Худі Metrique

Ціна: 1 800 гривень

Світшот Zara

Ціна: 549 гривень

Бермуди


Шорти – це основа літнього гардероба для того, аби почувати себе комфортно й стильно. Обираючи шорти, звертайте увагу на тканину та крій.

Шорти Mango

Ціна: 1 299 гривень

Шорти Massimo Dutti

Ціна: 1 690 гривень