Ми всі втомилися від піжам, джогерів та іншого домашнього одягу, тому хочеться оновити літній гардероб і відправитися в подорож Україною. Чи хоча б на прогулянки улюбленим містом. Зібрали основні позиції, які освіжать літні образи.

Взуття


Раніше ми вже писали про взуття на літо, але хотіли б виділити дві пари, без яких не обійтися. Це класичні біркени – на кожен день – та елегантні Hvoya – на випадок, якщо хочеться чогось жіночного та нарядного.

Hvoya

Скільки: 2 400 гривень

Birkenstock

Скільки: 1 920 гривень

Топи


Кроп-топ – це мастхев літа. Одягайте з великими жакетами з чоловічого плеча на вечірки або під сорочку оверсайз для прогулянок. Радимо придбати кілька в різних кольорах.

Jul

Скільки: 359 гривень

Katsurina

Скільки: 900 гривень

Сукні


Тут обрати складно, оскільки від вибору розбігаються очі й хочеться закупити все, особливо після ізоляції. Під час вибору сукні звертайте увагу на тканини, обирайте натуральні. Якщо плануєте оновити гардероб не однією чи двома, гляньте нашу добірку суконь на весну-літо.

Sleeper

Скільки: 6 450 гривень

Minnk

Скільки: 1 700 гривень

Сорочки


Кілька лляних сорочок улітку точно не будуть сумувати в шафі, а стануть у нагоді чи не щодня. Одягайте, коли йдете в офіс, чи накидайте на плечі на пляжі, щоб не згоріти.

Katsurina

Скільки: 2 800 гривень

Minnk

Скільки: 1 600 гривень

Купальники


Літо не літо без відпочинку біля води та нового купальника. Можна вибратися на міський пляж або ж у заміський комплекс із басейном.

U-R-So

Скільки: 2 770 гривень

Kotovich

Скільки: 1 200 гривень

Панами та бейсбоки


Цього сезону панами та бейсболки – не лише аксесуари, які захищають від сонця, а й просто стильні головні убори, які доповнять будь-який образ.

Polo Ralph Lauren

Скільки: 2 050 гривень

Zara

Скільки: 699 гривень

Бермуди


Якщо ви офісний працівник і потрібно дотримуватися дрес-коду, то бермуди – ідеальний варіант для спеки.

Mango

Скільки: 1 499 гривень

L’eskizzo

Скільки: 1 360 гривень

Сумки


Для літніх образів краще пасуватимуть сумки із соломи або текстилю. Що більша сумка – то краще. Не забувайте брати із собою сонцезахисний крем, улюблену книгу, кіпкап і пляшку для води.

Kate Kore

Скільки: 4 000 гривень

Zara

Скільки: 1 199 гривень