Знаєте це відчуття, коли ти весь такий екологічний стоїш у супермаркеті на касі, у тебе є не менше як 10 екосумок, але всі вони лишились акуратно складені на поличці вдома? Пам’ятаєте, коли востаннє з осудом дивилися на того, хто забуває зняти рюкзак у метро?

Команда The Village Україна та бренд keep запускають свою першу колаборацію – міську сумку, розроблену для тих, хто хоче лишатися мобільним та екологічним. Спойлер: насправді там дві сумки.

 The Village Україна – це про повагу до простору інших, самодостатність, зручність та екологічність. Я хотів запакувати ці редакційні цінності в конкретний об’єкт і відправити їх у місто. Наша перша колаборація з keep допоможе залишатись мобільним, мати все під рукою та не забувати вдома екоторбу для покупок.

Я сам хочу таку сумку. Мій базовий комплект речей: 13-дюймовий MacBook, блокнот, зарядки та лайнер. Мені не завжди потрібен об’ємний рюкзак, щоб вибратись попрацювати в кав’ярні у вихідні чи піти зранку в офіс. А ще я планую працювати в подорожі й хочу, щоб ноут завжди був під рукою.

Андрій Баштовий

головний редактор The Village Україна

 Над дизайном ми працювали разом з командою з Village Україна. Хоча раніше, у попередніх колабораціях, партнери брали опосередковану участь, а тут було все навпаки. Кілька сесій ми присвятили дизайну та функціоналу й майже не говорили про рекламу та просування продукту.

Ця сумка насамперед для людей, які в роботі не прив’язані до конкретної локації. Люди, які можуть створювати тексти, дизайни чи будь-що інше, працюючи просто в кав’ярні. А потім поїхати в іншу частину міста на зустріч зі всіма своїми робочими інструментами, які мають поміститися в нашу сумку. Словом, ця сумка для мобільних людей. Перед нами стояло завдання, щоб у сумку вміщався ноут.

keep і вулиця дуже тісно пов’язані. keep – частина міста, про яке й пише The Village Україна. Тому було доречно зробити щось спільне.

Коля Семпл

засновник бренду keep

Максимально довговічна

Матеріали для сумки обрали максимально утилітарні, довговічні, на поліуретановому просоченні. Блискавки водовідштовхувальні, велкро-панель з низьким показником пілінгуємості (здатність матеріалу кошлатитись). Ремінь з італійської стрічки такий, як звичайний пасок безпеки в авто: щільний і гладкий.

Компактна навіть для часу пік у метро

Ця сумка допомагає поважати простір інших людей. Ми свідомо зробили її компактнішою та звуженою донизу. Поміститься усе, що потрібно, але водночас сумка досить пласка та акуратно повторює контур тіла. Її можна носити на грудях і не знімати в метро.

Рятує від пакетів у супермаркеті

У нашій сумці є вкладений кислотно-зелений шопер, який завжди буде під рукою. Він швидко складається у компактний конверт, тому не займатиме зайвого місця у відділенні з внутрішнього боку сумки. Кишеня розміщена непомітно, тому може стати схованкою для всіх ваших секретів.

Допомагає залишатись собою

Зовнішня панель сумки вкрита велкрою – на неї можна клеїти патчі. Якщо любите мінімалізм і тотал-блек, панель можна лишити порожньою. Або ж навпаки – відірватися і заповнити її стікерами з улюбленими гуртами, брендами та стритартом. Це простір для індивідуальності та самовираження. Згодом ми плануємо випускати лімітовані серії патчів для тих, хто любить кастомізувати свої сумки та одяг.

Замовити сумку за 2 400 гривень можна на сайті keep

Дизайн: Андрій Баштовий, Коля Семпл

Продюсери: Наті Авдєєва, Таня Серезітінова

Фото: Костя Гузенко

Локації: First Point, Kooperativ, Житній ринок, Метрополітен

Мейкап: G.Bar

Моделі: Василь Гроголь, Марія Оз

Матеріал підготовлено за підтримки

Keep і The Village Україна