Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV запустив бібліотеку освітнього контенту. Вона складається з різноманітних курсів із вивчення мов, історії, філософії, інформаційної гігієни, фітнесу та гри на музичних інструментах. Згодом до бібліотеки планують додати інтерв’ю, тревел-шоу, стендап-концерти та багато іншого.

В онлайн-бібліотеці вже є близько 1000 епізодів. Серед них:

  • розвиваючі мультфільми українською та англійською мовами для дітей від анімаційного каналу «Першосвіт»;
  • уроки англійської мови від шкіл GreenForest та «АнтиШкола»;
  • домашні відеотренування від фітнес-клубу SmartAss;
  • уроки йоги «Ранкова зарядка замість кави»;
  • відеокурс з інформаційної гігієни «Як не стати овочем»;
  • курси гри на піаніно від засновника школи «PianoArt» Володимира Слакви;
  • музичний сторітелінг від музичного мандрівника, radio-DJ – Stereoigor.

«SWEET.TV – національний онлайн-кінотеатр. Ми – соціально відповідальний бізнес: вже створюємо україномовний дубляж і розвиваємо українське та інклюзивне кіно. Наступний крок – глобалізувати споживання освітнього контенту від українських навчальних закладів і лідерів суспільної думки. Тепер наші абоненти зможуть навчатися зі SWEET.TV вдома», – розповідає Олександр Резунов, директор національного онлай-кінотеатру.

Крім освітніх курсів на SWEET.TV можна дивитися більше 260 телеканалів, зокрема Discovery Channel, National Geographic, Animal Planet та багато інших. У кінозалі сервісу наразі доступні до перегляду у високій якості та без реклами понад 10 000 фільмів, мультфільмів і серіалів.

Також  SWEET.TV продовжує розігрувати призи: дарують автомобіль Hyundai i10 щомісяця та iPhone 13 mini щотижня. Детальніше про умови участі можна дізнатися на сайті.

Перейти до бібліотеки освітнього контенту SWEET.TV

Матеріал підготовлено за підтримки SWEET.TV