«Між поетичним і політичним: екранізації української літератури»  це безкоштовна офлайн-лекція письменника Олександра Михеда за мотивами подкасту «Станція 451» від The Village Україна та Zagoriy Foundation. Її проведуть 21 жовтня в Києві. Локація – «Планета кіно» в РЦ «Блокбастер».

У програмі вечора заплановані розмови про героїв другого сезону подкасту «Станція 451», українське поетичне кіно, відеоарт і попхіти.

Під час лекції Олександр Михед також розповість про десять маловідомих екранізацій української класики та сучасної літератури. А саму подію проведуть у форматі інтелектуальної ютуб-вечірки з використанням великого екрана кінотеатру. Вона стане однією з фінальних подій у межах другого сезону подкасту «Станція 451».

«Станція 451» це літературний подкаст від The Village Україна, у якому письменник Олександр Михед розповідає про книги та письменників, яких варто запам’ятати. Другий сезон подкасту присвячений долям українських авторів і створюється спільно з батьком письменника, літературознавцем Павлом Михедом.

Зареєструватися на лекцію можна буде із 13 жовтня на Facebook-сторінці події.


Коли

21 жовтня,

19:00

Де

проспект Степана Бандери, 34 В

РЦ «Блокбастер»



Слідкувати за оновленнями

ZAGORIY FOUNDATION – родинний фонд Великих Історій, заснований у 2015 році Глібом, Катериною та Володимиром Загоріями. Фонд на довготривалій основі підтримує важливі для українського суспільства ініціативи та бере участь у заходах, які спрямовані на популяризацію благодійної діяльності. Місією фонду є розвиток культури благодійності. Zagoriy Foundation виступає внутрішнім донором і підтримує проєкти, що служать місії, а також мають просвітницький елемент та об’єднують навколо вирішення суспільних викликів.


Матеріал підготовлено за підтримки

 ZAGORIY FOUNDATION І THE VILLAGE УКРАЇНА