10 липня освітнє агентство «Бізнес-Лінк» проведе безкоштовну зустріч із представником міжнародних навчальних центрів (International Study Centres, ISC) британських університетів Lancaster University та University of Surrey.

На зустрічі презентують програми обох університетів та нададуть детальну інформацію щодо стипендій. Абітурієнти можуть претендувати на одну з чотирьох стипендій по £5000.

Після презентації гості можуть отримати відповіді на будь-які запитання і поспілкуватися з випускниками британських університетів та експертами «Бізнес-Лінку». Учасники матимуть змогу пройти індивідуальну співбесіду, щоб оцінити власні шанси отримати одну зі стипендій.

Зареєструватися

Lancaster University 2018 року увійшов до топ-10 університетів Британії та має золоту нагороду Teaching Excellence Framework (TEF) за видатний рівень викладання. Показник працевлаштування випускників – 97%.

University of Surrey входить до десятки найкращих вишів Великобританії за версією The Guardian University Guide 2018, а 2016 року його визнали університетом року в The Times and Sunday Times Good University Guide. Показник працевлаштування випускників – 95%.

Програма:

16:00-17:00 – презентація програм Lancaster University ISC та University of Surrey ISC, надання детальної інформації щодо стипендій
17:00-18:30 – спілкування з випускниками британських вишів, чаювання
17:30-19:00 – індивідуальні співбесіди

Для участі потрібно зареєструватися та узгодити час співбесіди за номером +38 044 494 20 80. Із собою потрібно мати копію паспорта, а також документи, що підтверджують рівень освіти:

 витяг оцінок  та атестат про повну загальну середню освіту;
 диплом про вищу освіту або довідку про незакінчену вищу освіту з перекладом англійською мовою;
 сертифікат IELTS чи інших мовних тестів.

ДЕ: конференц-зала освітнього агентства «Бізнес-Лінк»
(БЦ «Іллінський», вулиця Іллінська, 8, під’їзд 8, поверх 6)
КОЛИ: 10 липня, 16:00-19:00

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ


Метеріал підготовано за підтримки освітнього агентства «Бізнес-Лінк»