American University Kyiv (AUK) започаткував стипендії для українських ветеранів, а також вдів, вдівців і дітей загиблих військових, повідомили в пресслужбі університету.

Стипендії покриватимуть навчання на бакалаврських і магістерських програмах.

Заявки на стипендії можна подати в такі терміни: на бакалаврські програми – до 25 липня, на магістерські програми – до 21 серпня 2023 року.

Кошти на навчання надаватимуть із фонду AUK Veterans Scholarship Fund, який заснували разом з Українським ветеранським фондом.

Також в університеті продовжує діяти стипендійна програма для талановитих студентів Build Solid Futures, яку запустили у 2022 році.

У межах програми AUK надає студентам стипендії з огляду на їхні академічні досягнення (merit-based), фінансові потреби (need-based), а також стипендії воєнного часу (wartime scholarships).

Зробити донейт на підтримку стипендійного фонду університету можна на сайті Інституту міжнародної освіти за цим посиланням, а дізнатися детальніше про навчальні програми – тут.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


American University Kyiv – це перший в Україні приватний університет за стандартами американської освіти. Його відкрили у 2022 році в партнерстві з Arizona State University (ASU) – одним із найбільших університетів США.

У вересні 2022-го American University Kyiv (AUK) розпочав свій перший навчальний рік. До закладу зарахували 152 студентів. Через повномасштабну війну перший семестр навчання проходив не в будівлі Річкового вокзалу Києва, де облаштували кампус університету, а в онлайн-режимі. Навчання стартувало на пʼяти програмах, серед яких Global Management, Business Administration і Software Engineering.

У травні 2023-го університет офіційно відкрили в будівлі Річкового вокзалу й почали офлайн-навчання студентів. 

Фото: AUK

Ми розповідали, яким буде перший кампус AUK, що можна буде вивчати в новому університеті, як туди вступити, як буде організоване навчання й скільки воно коштуватиме. А також, чи можна буде отримати в AUK американський диплом (спойлер: можна, але все не так просто).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: AUK