American University Kyiv офіційно відкрили у будівлі Річкового вокзалу, що на Поштовій площі, повідомив ректор-засновник Роман Шеремета.

«Ми відкрили новий університет в Україні під час ракетного обстрілу та жорстокої війни. Американський університет у Києві – це не просто ще один університет – це великий символ стійкості українського народу, це маяк надії та партнерства між США та Україною», – написав ректор.

Також під час відкриття кампусу відбулася перша церемонія інавгурації нового президента Американського університету Дена Райса.

American University Kyiv – це перший в Україні приватний університет за стандартами американської освіти. Його відкрили у 2022 році в партнерстві з Arizona State University (ASU) – одним із найбільших університетів США.

З 2021 року Американський університет у Києві  орендує будівлю Річкового порту, який ввели в експлуатацію у квітні 2023 року. Тепер університет починає офлайн-навчання студентів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ми розповідали, яким буде перший кампус AUK, що можна буде вивчати в новому університеті, як туди вступити, як буде організоване навчання й скільки воно коштуватиме. А також, чи можна буде отримати в AUK американський диплом (спойлер: можна, але все не так просто).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі