Спортхаб «ЕБШ» запускає онлайн-курс фізичної підготовки для військових і цивільних Combat Fitness.

Мета тренувань – сформувати «функціональне та витривале» тіло, пристосоване до виконання бойових завдань, а також до носіння важкого екіпірування, боєкомплекта, транспортування поранених побратимів, пояснює команда.

Програма Combat Fitness включає вправи з важкої атлетики, бігові блоки, роботу з гирею і штангою, кардіотренажерами та вагою власного тіла.

Курс триває упродовж місяця в онлайн-форматі, тренування відбуваються п'ять разів на тиждень. Кожен учасник отримує програму, інформацію про правильну техніку виконання вправ та особисті консультації від тренерів, які доступні цілодобово. Наприкінці курсу учасники здаватимуть тест за нормативами морських піхотинців США.

Тренування стартують 5 червня, вартість участі у програмі – 1350 гривень. Зареєструватися на курс можна за цим посиланням.

Програму розробили з огляду на досвід тренування цивільних, спортсменів і військових, які проходили функціональну підготовку в спортхабах «ЕБШ», а також на базі нормативів морських піхотинців США.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Редакція The Village Україна раніше публікувала підбірку курсів для людей, які хочуть підготуватися до можливої участі в бойових діях, а також програм із самооборони, домедичної допомоги та основ виживання.

Також ми розповідали про тири і стрілецьці клуби Києва, де можна опанувати зброю або тренуватися.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі