У Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» буде десятеро амбасадорів, серед яких співак Monatik, співзасновник агенції Banda Павло Вржещ, а також письменник і видавець The Village Україна Марк Лівін.

Амбасадори програми допомагатимуть формувати в українців культуру піклування про ментальне здоровʼя, пише «Укрінформ» із посиланням на пресслужбу першої леді Олени Зеленської.

Просувати програму ментального здоровʼя будуть також телеведуча Марія Єфросиніна, співак Wellboy, правозахисниця Олександра Матвійчук і генеральний директор Yasno Сергій Коваленко.

Серед амбасадорів також директор Інституту психічного здоров’я Українського католицького університету Олег Романчук, блогерка Даша Квіткова й громадська діячка Зоя Литвин.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У березні 2023-го для українців запустили Всеукраїнську програму піклування про ментальне здоровʼя «Ти як?» На платформі зібрали контакти, поради й продукти, за допомогою яких можна піклуватися про власну психіку. Це має допомогти українцям сформувати звичку піклування про власне ментальне здоровʼя, адже згідно з дослідженням, 31% громадян не вважає свої проблеми «достатніми», а 61% не знає, куди звертатися.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі