Американська компанія EPAM відкриває безоплатний доступ до своїх онлайн-курсів з IT в режимі самостійного навчання. 

Зокрема, у вільному доступі з’явився базовий курс IT Fundamentals. Його можна проходити з будь-якої країни, головна умова – знання англійської. Матеріали можна опрацьовувати в зручному темпі: курс не має фіксованої дати старту або закінчення, а також відбіркових етапів.

Крім курсу для початківців, відкрили ще п’ять спеціалізованих курсів: із Java, автоматизованого тестуванняDevOps, фронтенду й тестування ПЗ. Ці програми підходять для тих, хто вже володіє базовими знаннями.

Курси складаються з теоретичних матеріалів, домашніх завдань і тестів.

Вимоги для кандидатів спеціалізованих програм: мати англійську на рівні В1 і розумітися на принципах об’єктно-орієнтовного програмування. Водночас навчальні матеріали доступні одразу після реєстрації без відбіркових етапів.

До курсу DevOps доступ надають після проходження технічного тесту. Після завершення курсу учасники отримують сертифікат від EPAM University й поради щодо подальшого вивчення професії.

У компанії також розробили профорієнтаційний тест на 15 хвилин. Тестування допомагає з’ясувати, у яких спеціалізаціях кандидат має високі шанси на успіх (з огляду на психологічні характеристики й природні здібності), й обрати оптимальний метод навчання.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Українські волонтери можуть виграти гранти на безплатне навчання в IT-центрі. Учасники зможуть пройти курси з програмування, вебдизайну, аналітики даних, маркетингу, тестування або IT-рекрутингу.


Компанія EPAM окреслила портрет людини, яка потенційно могла би перейти в IT-сферу. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі