У дворі на Михайлівській відкрили I:T it – заклад зі швидкою їжею, де ставку зробили на страви з рибою. Пізніше весь двір планують перетворити на літній майданчик та фестивальний простір.

Фотографії

Діани Андруник

Концепція

Спочатку в цьому приміщенні мала бути кухня сусіднього бару – NB. «Ми хотіли їсти. І гості наші хотіли їсти », – пояснюють в I:T it. Тут орієнтуються на більш молодих відвідувачів, ніж у темному декорованому у японському стилі NB.

Заклад декорували стрітартом. В тій самій стилістиці розмалювали і арку біля входу дворик на Михайлівській – так I:T it значно простіше впізнати.

 It It

ДЕ: вулиця Михайлівська, 13

КОЛИ: 09:00 – 02:00


СЕРЕДНІЙ ЧЕК: 120 грн

Facebook

Кухня

Кухня працює з 09:00 – 02:00. Зранку подаватимуть лише сніданки – тостові сендвічі з шинкою та рибою.

Меню лаконічне – все помістили на одній сторінці. Ставку зробили на рибу – є два бургери з рибою, страва дня завжди буде з морепродуктами. Суп дня змінюватимуть постійно – обіцяють сирний суп, уха, цибулевий суп.

Основа меню – бургери – всі по 90 грн. Є класичний бургер та бургер з айолі – біла риба, мариноване яйце та соус айолі. Балик екмек з філе скумбрії тут теж подають у форматі бургера.

Вегетаріанський бургер готують з тофу та овочами – 80 грн.

З часом до меню додаватимуть нові страви.

Бар

Зараз у закладі є лише сидр і пиво. Поки літній майданчик не відкрили – сидр (тимчасово) продають по 15 гривень. Пізніше ціна підніметься до 35 гривень.

Пізніше обіцяють додати винну карту.

Плани

Відкрита кухня вже працює. Скоро у закладі зроблять невелику віп-зону. Літній майданчик відкриють за місяць. Пізніше весь двір перетворять на фестивальну зону – тут виступи електронних музикантів, фестивалі вуличної їжі, можуть навіть встановити рампи для скейтбордів.

До NB в цьому ж дворі додадуть японський сад зі столиками.

З меню:

Балик екмек – 90 грн

Гранд-айолі бургер – 90 грн

Просто бургер – 90 грн

Вегетаріанський бургер – 80 грн

Суп дня – 50 грн

Страва дня – 100 грн

Картопля – 30 грн