Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location
Українські винороби та дегустації фермерських продуктів на «Святі Сиру і Вина» у Львові

Українські винороби та дегустації фермерських продуктів на «Святі Сиру і Вина» у Львові

Три дні свята крафтових виробників у палаці Потоцьких

Коріння барної культури: гід фестивалем Barometer International Bar Show

Коріння барної культури: гід фестивалем Barometer International Bar Show

Куба, часи сухого закону і таємна кімната рому на святі барної культури

Як їжа майбутнього покращить нашу старість і берегтиме екологію

Як їжа майбутнього покращить нашу старість і берегтиме екологію

Білок комах і 3D-принтери проти слабоумства та забруднення води

«Хмільна айва» та «Ігристий шпіц»: які коктейлі спробувати у барі «Прописка»

«Хмільна айва» та «Ігристий шпіц»: які коктейлі спробувати у барі «Прописка»

Три авторські коктейлі від бармена-міксолога «Прописки»

Оновлене меню бару «Бездельники»: панакота й качка в ананасовій глазурі

Оновлене меню бару «Бездельники»: панакота й качка в ананасовій глазурі

А ще салат із помідорами та освіжні лимонади

Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

Сервіс My Coffee Factory: перший додаток з обсмажування кави

Від 100 гривень за кілограм обсмаженої кави

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

М’ясо на кілках у ресторані «5-те підземелля» на площі Ринок

Ресторація у середньовічному стилі в центрі Львова

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

«Панукраїнська» кухня з локальних продуктів у ресторані Toloka

Сучасні рецепти традиційних страв у передмісті Києва

У Львові запрацював ресторан «П’яте підземелля» в середньовічному стилі

У Львові запрацював ресторан «П’яте підземелля» в середньовічному стилі

М’ясо на кілках, ряса монаха та лицарський меч на площі Ринок

Коктейлі по 79 гривень у новому барі «Прописка» на Терещенківській

Коктейлі по 79 гривень у новому барі «Прописка» на Терещенківській

Диван як із серіалу «Друзі» та краєвид на парк Шевченка

Фестиваль локальної гастрономії «True&Local. Гичка» збирає фермерів з усієї країни

Фестиваль локальної гастрономії «True&Local. Гичка» збирає фермерів з усієї країни

Приїдуть 58 виробників і фермерів з усієї країни

Чому варто купувати їжу від місцевих виробників?

Чому варто купувати їжу від місцевих виробників?

Як це впливає на довкілля і здоров’я

Як музика впливає на смак: розкриваємо нові смаки Jägermeister за допомогою різних мелодій

Як музика впливає на смак: розкриваємо нові смаки Jägermeister за допомогою різних мелодій

Мелодії, які підсилюють відчуття солодкого, гіркого, фруктового, пряного

Як правильно приготувати каву вдома

Як правильно приготувати каву вдома

5 способів приготування кави від баристи ONE LOVE coffee

Домашнє завдання: що треба знати, аби почати свій гастробізнес

Домашнє завдання: що треба знати, аби почати свій гастробізнес

Як обрати бізнес-модель, знайти клієнтів та сплатити податки

5 святкових коктейлів для вечірки без алкоголю

5 святкових коктейлів для вечірки без алкоголю

Готуємо традиційні напої, після яких можна сідати за кермо

5 коктейлів, які можна приготувати вдома на Новий рік

5 коктейлів, які можна приготувати вдома на Новий рік

«Фізз» для новорічної ночі та «Кривава Мері» для ранку першого січня

100 годин дискусій та 5 000 учасників: продовольча виставка Ukrainian food expo 2018

100 годин дискусій та 5 000 учасників: продовольча виставка Ukrainian food expo 2018

Успішні кейси експортерів та продукти українського виробництва

11 видів стейків та пунші: 6 причин відвідати ресторан Senator

11 видів стейків та пунші: 6 причин відвідати ресторан Senator

Атмосфера Нью-Йорка в центрі столиці

Швидко і корисно: коли і як вживати снеки протягом дня

Швидко і корисно: коли і як вживати снеки протягом дня

7 ситуацій, для яких вам знадобиться здоровий перекус

У Львові відбудеться перший фестиваль локальної гастрономії True&Local

У Львові відбудеться перший фестиваль локальної гастрономії True&Local

44 виробники з різних регіонів, сезонне меню і майстер-класи від шефів

Rogue Bar: коктейльний бар на Льва Толстого, який відкрили четверо друзів

Rogue Bar: коктейльний бар на Льва Толстого, який відкрили четверо друзів

Ком’юніті-бар у колишньому офісі, де подають коктейлі з попкорном

«В Україні таке вино є лише у нас»: як ресторан нішевих вин робить власну селекцію

«В Україні таке вино є лише у нас»: як ресторан нішевих вин робить власну селекцію

Ресторан Bassano і його винна карта від італійських сімей

Мережа WOG запустила меню здорового харчування

Мережа WOG запустила меню здорового харчування

Салати з кіноа, фреш-сендвічі та вегетаріанські страви

23 бари з 11 країн: міжнародне бар-шоу Barometer у Києві

23 бари з 11 країн: міжнародне бар-шоу Barometer у Києві

Лекції, дегустації та змагання барменів

Подільський бар-кроул: тур барами з авторськими коктейлями

Подільський бар-кроул: тур барами з авторськими коктейлями

Три бари, три години та шість авторських коктейлів

Ігристе на колесах: хто і навіщо придумав перший в Україні просеко-фургон

Ігристе на колесах: хто і навіщо придумав перший в Україні просеко-фургон

5 причин замовити фургон з ігристим і сидром на вечірку

Wine Bureau організовує конкурс серед початківців та професійних барменів

Wine Bureau організовує конкурс серед початківців та професійних барменів

Головні призи Bar Spirit Cup 2018 – поїздка на віскікурню в Кентуккі та на BCB до Берліна

В Україні презентували рожевий джин від Gordon’s

В Україні презентували рожевий джин від Gordon’s

Напій з малиновим та полуничним смаком

Літнє меню: 11 ідей для обіду, вечері або похмільного бранчу

Літнє меню: 11 ідей для обіду, вечері або похмільного бранчу

Півень у винному соусі та савойська капуста з ростбіфом у новому меню бару «Бездельники»

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.

Рубрики