Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location
Rogue Bar: коктейльний бар на Льва Толстого, який відкрили четверо друзів

Rogue Bar: коктейльний бар на Льва Толстого, який відкрили четверо друзів

Ком’юніті-бар у колишньому офісі, де подають коктейлі з попкорном

«В Україні таке вино є лише у нас»: як ресторан нішевих вин робить власну селекцію

«В Україні таке вино є лише у нас»: як ресторан нішевих вин робить власну селекцію

Ресторан Bassano і його винна карта від італійських сімей

Мережа WOG запустила меню здорового харчування

Мережа WOG запустила меню здорового харчування

Салати з кіноа, фреш-сендвічі та вегетаріанські страви

23 бари з 11 країн: міжнародне бар-шоу Barometer у Києві

23 бари з 11 країн: міжнародне бар-шоу Barometer у Києві

Лекції, дегустації та змагання барменів

Подільський бар-кроул: тур барами з авторськими коктейлями

Подільський бар-кроул: тур барами з авторськими коктейлями

Три бари, три години та шість авторських коктейлів

Ігристе на колесах: хто і навіщо придумав перший в Україні просеко-фургон

Ігристе на колесах: хто і навіщо придумав перший в Україні просеко-фургон

5 причин замовити фургон з ігристим і сидром на вечірку

Wine Bureau організовує конкурс серед початківців та професійних барменів

Wine Bureau організовує конкурс серед початківців та професійних барменів

Головні призи Bar Spirit Cup 2018 – поїздка на віскікурню в Кентуккі та на BCB до Берліна

В Україні презентували рожевий джин від Gordon’s

В Україні презентували рожевий джин від Gordon’s

Напій з малиновим та полуничним смаком

Літнє меню: 11 ідей для обіду, вечері або похмільного бранчу

Літнє меню: 11 ідей для обіду, вечері або похмільного бранчу

Півень у винному соусі та савойська капуста з ростбіфом у новому меню бару «Бездельники»

5 причин відвідати нове київське кафе з індійською кухнею

5 причин відвідати нове київське кафе з індійською кухнею

Відсвяткувати день народження зі своїм собакою або позайматися йогою

Ресторан AYVA на Печерську: турецька кухня, східна гостинність і відкрита тераса

Ресторан AYVA на Печерську: турецька кухня, східна гостинність і відкрита тераса

Турецька піца з тандира і баранина на мангалі

200 сортів пива на третьому Beermaster Day на Десятинній

200 сортів пива на третьому Beermaster Day на Десятинній

200 сортів пива від 35 пивоварень із 10 країн

Відкрили перший пивоварний хаб для українських та закордонних крафтовиків

Відкрили перший пивоварний хаб для українських та закордонних крафтовиків

Перші 5 сортів пива, зварених у хабі, вже можна спробувати

Винний фестиваль Silpo Wine Fest у галереї «Лавра»

Винний фестиваль Silpo Wine Fest у галереї «Лавра»

250 вин з 15 країн і 30 сортів винограду

Лондонський шеф Лі Весткот влаштує звану вечерю у київському ресторані

Лондонський шеф Лі Весткот влаштує звану вечерю у київському ресторані

6 британських страв з українських продуктів та рідкісні віскі

Магазин Good Wine працює довше і дарує знижку 10% на все

Магазин Good Wine працює довше і дарує знижку 10% на все

Магазин працює за різдвяним розкладом

На Дніпровському узвозі відкрився ресторан Guramma Italiana

На Дніпровському узвозі відкрився ресторан Guramma Italiana

Дров'яна піч, винна кімната і домашня паста

Good Wine відсвяткує 10-річчя та віддасть зароблені гроші на благодійність

Good Wine відсвяткує 10-річчя та віддасть зароблені гроші на благодійність

10 зон з їжею, дегустаціями і майстер-класами в середині магазину

10 причин відвідати фестиваль односолодових віскі Whisky Dram

10 причин відвідати фестиваль односолодових віскі Whisky Dram

300 позицій віскі для дегустації, 20 лекцій, кава і коктейлі

У винному маркеті WINETIME відбудеться фестиваль віскі

У винному маркеті WINETIME відбудеться фестиваль віскі

Дегустація 1000 віскі, серед яких і найдорожче за 95 000 гривень

«THIS IS ПИВБАР» влаштовує тижні чеської пивної культури

«THIS IS ПИВБАР» влаштовує тижні чеської пивної культури

Нові страви та чеські сорти пива

Україна вперше поїде на Чемпіонат світу з авторського морозива

Україна вперше поїде на Чемпіонат світу з авторського морозива

Українське морозиво з чорним хлібом та сіллю, сорбет з шампанського

Рубрики