У ТРЦ Retroville повторно відкрили ресторан «Євразія». У березні 2022 року приміщення було зруйноване внаслідок ракетної атаки Росії, проте завдяки ентузіазму команди роботу вдалося відновити.

У ресторані максимально відродили попередній інтер'єр: зберегли декілька банкетних зон, велику безплатну дитячу кімнату з триповерховим лабіринтом та окремими залами для дитячих свят, також відбудували караоке-залу. Нині в ресторані працює тільки перший поверх, другий відкриють найближчим часом.

Чому поверталися так довго

У березні 2022 року російська ракета зруйнувала частину торговельного центру Retroville. Приміщення ресторану «Євразія» виявилося одним із найбільш пошкоджених.

«Після обстрілу в ресторані був відсутній увесь фасад, значно пошкоджені виробничі й гостьові зони, а після затяжних дощів здавалося, що історія «Євразії» в цьому місці закінчилася. Але завдяки ентузіазму команди ресторанної мережі та керівної партнерки Тихоненко Оксани ресторан повністю відновили, тож він знову відчинив двері для жителів Києва», – кажуть у команді ресторану.

Як нині працює ресторан

Концепція меню передбачає мікс азійських і європейських страв. Серед азійських – суші, декілька видів локшини, традиційні том ям і том кха, європейська частина порадує великим вибором салатів, бургерів, піци та стейків. Також у меню є окремий розділ із дитячими стравами. Кожного дня до 15:00 можна замовити збалансовані бізнес-ланчі та сніданки.

Барна карта традиційна: класичні й оригінальні коктейлі, вина світу, пиво, міцні напої. 

Як і у всій мережі «Євразія», гостям доступні акції «-25% на замовлення із собою», «-20% на доставку» та «-25% на день народження».

Також у ресторані запровадили спеціальне меню, щоби регулярно допомагати ЗСУ та відбудовувати країну разом із добровільним будівельним батальйоном «Добробат». З кожної страви на потреби Збройних сил і «Добробату» перераховують від 10 до 50 гривень. Завдяки цій акції та гостям нині мережа задонейтила вже понад п'ять мільйонів гривень.

  

ДЕ:

ТРЦ Retroville

КОЛИ:

10:00–23:00

   

 

матеріал підготовлено за підтримки мережі ресторанів «Євразія»