Ресторан Veranda on the River розташований у Наводницькому парку. Його зробили у вигляді справжнього трипалубного корабля. У закладі поєднали страви української, східної, італійської, американської, середземноморської та північноєвропейської кухонь. А в січні ресторан представив оновлене меню, над стравами якого працював шеф-кухар закладу Сергій Башинський.

The Village Україна разом із рестораном Veranda on the River розповідає про найпопулярніші страви з нового меню.

Ресторан

Veranda on the River

Київ, Набережне шосе, 11-А

Години роботи

12:00–23:00

За словами власників, ресторан працює у звичному режимі з дотриманням вимог МОЗ щодо безпеки персоналу та відвідувачів закладу.

Сергій Башинський

шеф-кухар ресторану Veranda on the River


Тартар «Інь-Ян» зі свіжого тунця з шисо-тосадзу й кінзою з гуакамоле

580 гривень

Тартар «Інь-Ян» у цьому ресторані подають із тунцем. У закладі її заправляють солодкою синьою цибулею й соусом тосадзу, оливковою олією, лимонним фрешем, сіллю та перцем. У другу половину страви, більш ніжну за текстурою, додають гуакамоле зі свіжого авокадо й кінзи. Одну частину страви прикрашають ікрою тобіко, а другу – чорною осетровою ікрою.

Страву радять поєднувати з вином або міцними напоями.

Роли із крабом у лососі під вогняним трюфельним соусом

698 гривень

За словами команди закладу, це найпопулярніші роли в ресторані. До нарізаного м’яса вареного краба з першої фаланги додають ікру летючої риби, японський майонез і цибулю шніт. Усі ці інгредієнти загортають у свіжий лосось, поливають трюфельним соусом на основі трюфельної пасти, вершків, сиру пармезан та обпалюють до готовності.

До страви пропонують витримане біле вино.

Запечена паста в печі із кроликом, фініками та грибним соусом

380 гривень

Пасту готують за італійським рецептом із борошна семола та жовтків курячих яєць. М’ясо кролика попередньо обсмажують із цибулею й томлять 3–4 години в печі. Далі його заправляють часником і соусом на основі білих грибів із цибулею та вершками. Наступний шар – солодкі фініки, зелень і сир пармезан. Накривають усе тонким дріжджовим тістом і запікають до готовності.

Еклери із крабом і гуакамоле під гірчично-медовим соусом

598 гривень

Ці еклери із заварного тіста начиняють гуакамоле з кінзою, ніжним м’ясом краба з першої фаланги з додаванням цибулі шніт і гірчично-медовим соусом на основі японського майонезу, гірчиці, соєвого соусу й меду. Прикрашають страву ікрою щуки.

Шаховий сашимі тунець у вогні з горіховим юдзу-соусом

498 гривень

Половину слайсів тунця обпалюють вогнем і викладають у шаховому порядку зі свіжими. Заправляють горіховим юдзу-соусом на основі горіхів кеш’ю. На кожен шматок викладають цибулевий мармелад і тертий імбир. Прикрашають усе мікрогріном.

Салат із татакі лососем, юдзу-дресінгом і чорним трюфелем

370 гривень

Татакі – трошки обсмажений лосось, який нарізають на шматочки. До нього додають бебі-ромен і бебі-шпинат, томати чері, авокадо, заправляють усе трюфельним дресінгом на основі трюфельної олії, оливкової олії, цедри й соку юзу. Прикрашають свіжим трюфелем.

Свинячі ребра в тайському спайсі-соусі

370 гривень

Свинячі ребра без зайвого жиру варять із соєвим соусом та анісом 2–3 години. Далі порційно маринують у сичуанському соусі на основі сичуанського та червоного перцю. Обсмажують ребра на грилі, зверху поливають соусом і прикрашають зеленою цибулею.


Матеріал створено за підтримки