У рубриці «Сезонне меню» The Village Україна робить огляди нових пропозицій у ресторанах міста. Цього разу розповідаємо про оновлене меню ресторану «Жовте Море».

Ресторан

Жовте Море

https://zheltoemore.com.ua

вулиця Дніпровська Набережна, 26-Д
проспект Героїв Сталінграду, 8
вулиця Антоновича, 172
проспект Соборності, 5

Яка концепція ресторану?

За понад 11 років ресторан паназійської кухні «Жовте Море» об’єднав гастрономічні культури країн Азії. Заклад пропонує японську, китайську, тайську, в’єтнамську, корейську, індонезійську та інші кухні. Своїх відвідувачів ресторан пригощає суші й ролами зі свіжої риби, закусками у вигляді спринг-ролів і карпачо. А ще гострими гарячими стравами, як домбурі й локшина, і десертами: сорбетом і солодкими ролами.

Хто гості ресторану?

Зазвичай, це кияни, які мешкають або працюють недалеко від локації ресторану. Переважно ті, кому подобається азійська кухня, суші та ті, кому цікаво завжди пробувати щось нове. Формат ресторану підходить для ділових ланчів, дружніх зустрічей і сімейного дозвілля.

Як часто оновлюють меню?

Меню оновлюють чотири рази на рік, перед кожним новим сезоном.

Яка концепція нової сезонної пропозиції?

У новому меню пропонують страви країн сходу Азії — від Таїланду до Японії та напої за авторськими рецептами. До кожної страви рекомендують вино.

М’ясні страви за автентичним рецептом

В оновленому меню пропонують червону свинину Чар Сію, яловичину зі шпинатом, паровим рисом і соусом вафу, локшину пад тай, курку з ананасом та овочами в кисло-солодкому соусі.

Супи Азії

Основне меню розширили новими позиціями супів. Серед оновлених страв: том кха з морепродуктами на кокосовому молоці, том кха з куркою, китайський бульйон з яловичиною, локшиною та грибами.

Телепортація на Схід — класичні поке-боули

До меню додали поке-боул із лососем татакі та соусом понзу кімчі, а також поке-боул із тунцем і соусом кацу.

Десерти та коктейлі за власним рецептом

Основне меню десертів і коктейлів оновили такими позиціями, як сирний матча, коктейль Coco Hot Cocoa та коктейль Hot tropical mule.

Три страви, які варто скуштувати насамперед

Китайський бульйон з яловичиною, локшиною та грибами

За рецептом бульйон готують із коріандром. Також за бажанням додають гостру пасту лао ган ма.

Ціна: 125 гривень
350 г

Рол Харукі

Основний інгредієнт ролу – вугор – поєднали з авокадо, тунцем, омлетом та ікрою тобіко. Пікантного смаку надають соуси унагі та спайсі.

Ціна: 175 гривень
285 г

Червона свинина Чар Сію

М’ясо подають із міксом салату, маринованим огірком, грушею, сливовим соусом та арахісом.

Ціна: 165 гривень
215/110/30 г

Безкоштовна доставка Києвом

Заклад пропонує безкоштовне доставлення Києвом на всі позиції в меню з 11:00 до 22:45. Мінімальна сума замовлення — 300 гривень.

Замовити доставлення можна на сайті за номером 044 224-55-55, через офіційні додатки «Жовте Море» або за допомогою чат-бота в Telegram

Замовити доставку

Матеріал підготовлено за підтримки