Par Bar ³ – це четвертий заклад мережі Par Bar у Києві, який відкрили на Осокорках. Тут зберегли загальну концепцію Par Bar, проте зробили більший акцент на їжу ресторанного формату. Par Bar ³ приймає гостей із 15 вересня, а 25 вересня о 19:00 проведуть офіційне відкриття закладу.

Концепція закладів мережі Par Bar – це кальяни та авторські коктейлі. Проте в новому Par Bar ³ обрали ресторанний напрям, зробивши повноцінне основне меню та винну карту. Формат позначили як wine and kitchen.

Локація та дизайн

Par Bar ³ розташований у будівлі бізнес-центру «Платинум», неподалік станції метро «Осокорки». За дизайн інтер’єру відповідальна команда YODEZEEN. За задумом, головний концепт закладу – wine and kitchen – спробували передати в інтер’єрі. Наприклад, розмістили велику скляну винну шафу.

Третій Par Bar розділили на декілька зон: літня тераса, відкритий суші-бар, основний зал і бар. У закладі додають, що барна стійка тут одна з найбільших у місті – майже 9 метрів. Як і в перших двох закладах, у Par Bar ³ встановили потужну вентиляційну систему, яка не дозволяє кальянному диму заважати гостям. У Par Bar ³ додають, що в закладі спеціально оформили «інста-локації», де гості можуть робити світлини. Незабаром у вхідній групі з’явиться велика фотозона.

Кухня

Кухня Par Bar ³ має два напрями – Азія та світові бестселери. В азійському меню суші, класичні й авторські роли та поке-боули. В основному меню, крім іншого, пропонують сім підрозділів стартерів. Наприклад, тартар із телятини та каперсів під гірчичним соусом (280 грн), татакі з тунця з авокадо під соусом шисо (310 грн), паштет із печінки курчати з цибулевим мармеладом (140 грн).

Основні страви розділили на підрозділи: «Риба», «М’ясо», «Рис і локшина», «Равіолі та паста».

Дещо з меню:

  • Стейк зі стегна індички та пюре з броколі  245 грн;
  • Локшина удон із телятиною  190 грн;
  • Равіолі з лососем і вершковим соусом – 225 грн;
  • Філе морського окуня з цукіні  290 грн.

Бар

Коктейльна карта Par Bar ³ – це лінійка авторських міксів із незвичними інгредієнтами. Наприклад, коктейль Lucky hunt (250 грн) готують на інф’юзі бурбону та амаро з маслом гхі. Bee Fights (250 грн) – це поєднання бурбону на медових сотах, липового вина та білого вермуту.

Готують також класичні коктейлі. Винна карта нараховує понад 25 позицій вин із різних країн світу.

Кальяни

Кальяни – це візитівка всіх Par Bar. У новому закладі також пропонують як класичні апарати, так і скляні дизайнерські Hi-Tech і Submarine. Тютюнова карта нараховує вісім позицій: Al Fakher, Serbeti, Fumari, Nakhla, Social Smoke, Daily Hookah, Tangiers, Darkside.

 Перший Par Bar відкрили в листопаді 2015 року на вулиці Шота Руставелі, за рік відкрили другий неподалік Солом’янської площі.


Коли

12:00–00:00

Де

м. Київ

Дніпровська Набережна, 28

телефон

097 337 9356



Матеріал підготовлено за підтримки Par Bar