У постійній рубриці The Village Україна робить огляди майданчиків і терас міста. Запитуємо у Bootlegger restaurant & bar про цілорічну терасу, розповідаємо про кухню та радимо, які три страви варто спробувати насамперед.

Ресторан

Bootlegger
restaurant & bar

Київ, проспект Соборності, 5

Години роботи

пн-чт 09:00-01:00
сб 10:00-01:00
нд 10:00-23:00

Середній чек
230-300 гривень

Instagram

Телеграм із секретними пропозиціями

Ресторан Bootlegger розташований поряд з «Комфорт Тауном». Його власники прагнуть зламати стереотип, що на лівому березі менше якісних закладів, ніж на правому. Відповідно до їхньої філософії, необов’язково їхати далеко, аби отримати гідний сервіс і продукт високої якості. «Bootlegger – ніби центр міста біля дому», – коментують власники.

Атмосфера та інтер’єр закладу

Під час створення інтер’єру власники надихалися подорожами та улюбленими закладами. В оформлені використали поєднання металевих і дерев’яних меблів з м’якими диванами. Серед акцентів – різне освітлення та багато живої зелені.

У ресторані можна як поснідати, так і влаштувати діловий обід, сімейне свято або вечірку. Не забули й про найменших відвідувачів: для них є дитячий куточок з іграшками та настільними іграми. Останні можуть стати розвагою і для дорослих.

Концепція закладу

В основі меню – американська кухня. Пропонують також популярні позиції італійської та паназійської кухонь. Гостям рекомендують звернути увагу на сніданки в будні, оригінальний салат «Цезар» з яйцем-пашот і піцу. Тісто для піци роблять на основі живої закваски, італійського борошна з твердих сортів пшениці та з мінімальним додаванням дріжджів.

А ще в Bootlegger можна провести банкет або фуршет. Для таких заходів пропонують:

→ зонування ресторану відповідно до формату івенту;
→ послугу Corkage Fee (гості можуть принести свій алкоголь або замовити в ресторані за собівартістю);
→ терасу із зоною для паління та кальянами;
→ інтегровану систему озвучування для ведучих і діджея;
→ монітори для презентацій та відео;
→ індивідуальне меню під формат свята;
→ знижка 25% для іменинників.

Тераса

У Bootlegger тераса функціонує весь рік. У літній період тут відчиняють вікна і гості відпочивають на свіжому повітрі. Взимку терасу обігрівають. Крім того, тут є зона для кальянів. «У будь-яку пору року наша тераса – це затишне місце на лівому березі, де гості можуть відпочити та насолодитися смачними стравами. Розташувавшись на м’яких диванах, можна спостерігати за гамірним містом крізь панорамні вікна», – коментують у ресторані.

Які три страви варто спробувати насамперед?

Том-ям з креветками

295 гривень

Цю страву паназійської кухні готують на курячому бульйоні з лемонграсом, листям кафіру, пастою том-ям і кокосовими вершками. Ще додають гриби муер, гливи та тигрові креветки. А після приготування прикрашають кінзою та додають кілька крапель кунжутної олії для смаку. Також до том-яму подають шматочок лайма.


Дабл чизбургер

219 гривень

Бургер готують у білій булочці бріош з яловичою котлетою. Додають помідор, салат айсберг, сир чедер та маринований у винному оцті огірок. Заправляють соусом барбекю та трюфельним айолі. Усі бургери подають з картоплею фрі, сайд-салатом і соусом. На прохання гостя можуть приготувати бургер без булочки, його подадуть на листі салату.


Равіолі з кроликом та пармезаном

139 гривень

М’яку частину ніжки кролика поєднують зі шпинатом, цибулею, часником і білим вином. Додають до страви соус берблан, який готують з масла, води та пармезану. Равіолі та паста в Bootlegger власного приготування.


Компанія від п’яти людей може отримати безкоштовну пляшку вина, скориставшись паролем «Банкет The Village» під час замовлення.


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ