27 і 28 жовтня «Лавка Традицій» організовує перший фестиваль локальної гастрономії True&Local у Львові. До цього захід проходив двічі у Києві в магазині «Сільпо», на вулиці Полярній.

Львівський фестиваль True&Local об’єднає кілька активностей:

 СЕЗОННИЙ МАРКЕТ
На фестиваль приїдуть понад 40 українських виробників з різних куточків країни від Карпат до Одеси і привезуть свою продукцію: сири, м’ясні вироби, борошно, напої, соуси.

 МАЙСТЕР-КЛАСИ ВІД ШЕФІВ
У рамках фестивалю проведуть 12 майстер-класів від шеф-кухарів. Вони вчитимуть готувати авторські страви із продуктів від локальних виробників. Рецепти обіцяють зробити простими і зрозумілими. Серед шефів – Ілля Сьомін, який розповість про ферментацію, Юлія Загура – експертка з суперфудів, Маріанна Душар – галицька гастроблогерка.

У зоні вуличної їжі можна буде спробувати фірмовий суп зузу від шефа Сергія Пожара. Це угорський наваристий суп із шлуночків гусака, індички і курки.

 СЕЗОННЕ МЕНЮ СТРАВ
Для фестивалю True&Local у Львові Марко Черветті підготує спеціальне меню «Сільпо Resto». За основу візьмуть продукти «Лавки Традицій» і доповнять все головним інгредієнтом сезону – гарбузом.

 КОНКУРС НА найКРАЩОГО ГАРБУЗА
Організатори зроблять виставку гарбузів і підготують грошові призи переможцям. Найкрасивіший гарбуз будуть обирати відвідувачі фестивалю шляхом голосування.

Коли

27-28 жовтня
сб 11:00-20:00
нд 11:00-18:00

Де

Львів, вулиця Кульпарківська, 226-А
магазин «Сільпо»

Скільки

Вхід вільний

Лінк


Матеріал підготовлено за підтримки «Лавки Традицій»