Заклад Kyiv Local Bar поблизу Контрактової площі запустив нове меню. За оновлення позицій відповідає команда шеф-кухаря Іллі Сьоміна (Pie Spot, «Спельта»).

З меню: 

Бургери – 290–345 гривень

Мелти – 290–295 гривень

Гуакамоле з батутом фрі – 285 гривень

Корн-доги – 160 гривень

Курячі крильця – 220 гривень

Перці «Падрон» – 185 гривень

Фіш-енд-чипс – 290 гривень

«Нашим завданням було створити ідеальний фудпейрінг страв американського фастфуду й пива від нашої пивоварні Kyiv Local Brewery. До кожної страви ми підбираємо сорти локального пива, які підкреслюють смакові характеристики одне одного!» – розповідають The Village Україна в закладі. 

Наприклад, у меню тепер є три фірмові дабл-чизбургери зі смеш-котлетами: класичний, із блакитним сиром і з беконом. «Також розробили дві позиції, що будуть до вподоби вегетеріанцям: гуакамоле з бататом фрі й перці «Падрон», смажені на грилі з пластівцями солі мелдон», – додають у команді.

 

 

«Також у нас з’явилося пиво для собак, тож тепер можна насолодитись улюбленим напоєм в компанії зі своїм чотирилапим другом», – кажуть в Kyiv Local Bar. Пропонують три види пива з різними мʼясними смаками: «Пиво собаче телятина», «Пиво собаче курочка» й «Пиво собаче індичка» по 150 гривень за 330 мілілітрів.

   

Kyiv Local Bar відкрили в березні 2023 року, заклад заснував український виробник крафтового пива Kyiv Local Brewery. Вхід до бару – з вулиці Хорива. Раніше в цьому приміщенні працював заклад Like A Local's Wine Bar.

Коли: 

15:00–22:30 (будні)

14:00–22:30 (вихідні)

Де: 

вулиця Спаська, 5