Останній винний бар мережі Like a Local’s, розташований у триповерховій будівлі на Подолі, закривають, пише співзасновник закладу Сергій Клімов. Березень стане останнім місяцем роботи закладу.

«Це була чудова й захоплива історія довжиною в 5 років і 4 місяці. Статистично мало які бренди в ресторанній сфері долають «долину смерті» та переживають три роки. У нас це вийшло», – зазначає Клімов.

Засновники мережі Like a Local’s Wine Bar; Фото: Сергій Клімов

Клімов пише, що на думки про закриття проєкту його наштовхнула різність поглядів на розвиток бізнесу в команді.

«Я ніколи не мріяв стати ресторатором, як і мої партнери. Тому й підходи в нас були зовсім інші, відмінні від системних гравців у цьому бізнесі. У деякому сенсі ми будували сімейну історію та не хотіли комерціалізації через продажі франшиз або зниження якості продуктів», – зазначає він.

Також співзасновник Like a Local’s розповів, що впродовж декількох місяців велися переговори стосовно продажу франшизи. Однак, за словами Клімова, жоден із рестораторів не був готовий узяти участь у проєкті.

Попри закриття, Like a Local’s упродовж березня презентують нові вина з Кам’янця-Подільського, Бакоти, а також Київської та Миколаївської областей.


Коли

12:0023:00 (з неділі по четвер)

12:0001:00 (п’ятниця та субота)

Де

м. Київ

вулиця Спаська, 5


Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка: Like a Local’s