Креативники презентували «першу у світі» ложку для кефіру. Це рекламна кампанія для бренда «ҐоКарпати», який випускає молочну продукцію.

«Вона ергономічно підходить під грудочки кефіру [...] Дослідники кажуть, що це найменший, найтонший і найлегший девайс для споживання кефіру у світі», – розповідають у креативній агенції Bickerstaff.

Презентацію ложки для кефіру стилізували під щорічну презентацію Apple, де показують нові моделі iPhone й інших девайсів. Ложку виготовили зі сталі, вона доступна в чотирьох кольорах.

Патент на ложку офіційно зареєструвала створена спеціально для рекламної кампанії ГО «Науково-дослідний інститут кефірної ложки української академії наук імені Ґ.О. Карпатського».

   

У 2022 році компанія з виробництва молочної продукції «Галичина» тимчасово змінила назву на 14 різних історичних регіонів України. Це також була рекламна кампанія, яку створила українська креативна агенція Bickerstaff.

Bickerstaff.734 також створили NFT-колекцію на підтримку Гостомельського притулку для тварин й Airbnb для росіян, щоби показати масштаб руйнувань в Україні.