Українська креативна агенція Bickerstaff.734 створила NFT-колекцію на підтримку Гостомельського притулку для тварин.

За словами креативників, ідея створити проєкт BARK (Best Artists Raise Kindness) виникла після того, як вони вирішили проілюструвати інструкцію, «як легко відрізнити собак від свинособак». Далі ілюстрації вирішили зробити NFT-токенами.

До проєкту долучилися більше понад 20 українських ілюстраторів. На сайті можна придбати NFT-ілюстрації (попередньо переглянувши інструкцію зі створення крипто-гаманця), або просто задонатити Гостомельському притулку.

На додачу до NFT можна придбати також офлайн-додаток – військовий шеврон, як «власну відзнаку у ролі лідера вільних собак». Крім того, «ім’я власника може з’явитися на спеціальній Алеї зірок Гостомельського притулку собак», а також стане доступним «VIP-пропуск до притулку з безкоштовним пожиттєвим доступом чухати та бавити тварин у будь-який час».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У притулку в Гостомелі нині понад 500 собак та близько 200 котів, які пережили обстріли та окупацію. Зараз тваринам потрібна медична допомога, їжа та вода.

Українська креативна агенція Bickerstaff.734 також створила Airbnb для росіян, щоби показати масштаб руйнувань в Україні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі