Рибний ресторан «Річка» від мережі «Чорноморка» 24 липня почне працювати у Львові. Це ресторан-ринок, усередині якого можна вибрати рибу з вітрини, виловити свіжих раків, підібрати овочі до салату або придбати букет польових квітів.

У меню велика кількість річкової риби: карасі, коропи, окуні, сазани, соми, щуки, форелі й товстолоби – а також раки, страви з мʼяса птиці й равлики.

З меню:

Щуки по-київськи – 286 грн

Запечений сом із томатами й бринзою – 385 грн

Спагеті з равликами у вершковому соусі – 286 грн

Равлики в різних соусах – 324 грн

Вершковий суп із равликами – 276 грн

Форшмак з форелі – 155 грн

Картопля запечена з бринзою – 142 грн

Медовик – 175 грн

Морозиво –75 грн

Еспресо – 50 грн

Капучино – 60 грн

Лате – 65 грн

Заклад відкриють у камʼяниці 19 століття «Майдашевичівська» на площі Ринок. Це приміщення площею 330 м², де зможуть розмістити 112 людей.


Коли

10:00–23:00

Де

м. Львів

площа Ринок, 31


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Річка» – це новий формат ресторану від мережі «Чорноморка». Перший заклад відкрили в червні в Києві, на вулиці Лаврській. Розпитали засновницю мережі Ольгу Копилову про новий формат, розвиток за кордоном від Румунії до Великої Британії й річкову рибу як локальний продукт.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: «Річка»