Заклад «Міністерство чебуреків» почав роботу в Одесі неподалік від Оперного театру. Це другий заклад формату, перший з кінця 2022 року працює в Києві.

У меню одеського закладу – такі ж види чебуреків, як на локації у Києві. Загалом пропонують сім варіантів страви. Наприклад, є чебуреки з яловичиною, куркою й сиром чедер, а також із бринзою, песто й в’яленими томатами.

До чебуреків пропонують смажені картоплю й батат, камамбер і креветки у фритюрі. Також у меню є шість видів розливного пива.

З меню:

Чебурек з грибами  120 грн

Чебурек з картоплею, трюфельним кремом і сиром пармезан  120 грн

Чебурек з куркою й сиром чедер 125 UAH

Чебурек «Чотири сири» 145 UAH

Чебурек із бринзою, песто й в’яленими томатами – 135 грн

Картопля фрі – 150 грн

Приміщення одеського закладу виконане у світлих кольорах, має панорамні вікна й відкриту зону для приготування чебуреків. В інтер'єрі також використали масивні дерев'яні меблі та велику кількість зелені, відзначає команда.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


коли

11:0023:00

де

вулиця Катерининська, 12

телефон

0509700111


Перший заклад «Міністерство чебуреків» відкрили в Києві на вулиці Басейній. До мережі Ministry of також входять заклади «Міністерство шаурми» на Подолі та на Бессарабці. Співзасновниками є Євген Таллер і Спартак Велішаєв. Влітку 2023-го команда планує відкрити новий формат «Міністерство десертів» у Києві.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі