Ресторація «Котлета по-київськи» з 29 квітня запрацює на Бессарабці. Це моноформат із котлетою по-київськи у декількох варіаціях, які адаптують відповідно до сезону.

У меню котлета по-київськи з бринзою або грибами, сайди, наливки, крафтове пиво й лимонад власного виробництва. Можна також «підвісити» котлету для ЗСУ.

З меню:

Котлета по-київськи з бринзою – 129 грн

Котлета по-київськи з грибами – 129 грн

Картопляники – 35 грн

Картопля фрі – 45 грн

Салат – 49 грн

Крудо з селери й моркви – 69 грн

Соуси – 15 грн

«Котлету по-київськи» на Бессарабці наповнили символами, повʼязаними з війною РФ проти України. Це півник із Бородянки й фрагмент Ізюмського мосту.

У закладі триватиме постійна експозиція художника #Sociopath, зокрема й полотна стритарт-трилогії «Ікони Революції», яку знищили в 2017 році.

На відкритті ресторації проведуть аукціон, кошти з якого передадуть 49-му окремому стрілецькому батальйону «Карпатська Січ».


Коли

10:00-22:00

Де

м. Київ

вулиця Басейна, 1–3/2-А


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У серпні 2022-го на Хрещатику відкрили стритфуд «Котлета по-київськи» від інших власників.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: Алекс Мерцалов