Ресторан-кондитерську «Крендель» відкрили на вулиці Володимирській. Раніше в цьому приміщенні працювали заклади Perfetto, Limonade і «Містер Снек».

Найближчим часом харківська мережа відкриє ще два заклади в центрі Києва, на вулиці Хрещатик і Шота Руставелі, додали в команді в коментарі The Village Україна.

У закладі великий вибір сніданків, «Інстасуп» із фіолетової капусти, рибні, мʼясні й веганські страви, а також десерти «з дитинства міленіалів, але зрозумілі для зумерів».

З меню:

Омлет – 145 грн

Сирники з маскарпоне й сезонними ягодами – 200 грн

Вівсянка з білими грибами – 140 грн

Американський сніданок – 175 грн

Попкорн із морепродуктами – 245 грн

Салат із баклажаном – 185 грн

Цезар із курячим стегном – 210 грн

Салат із ростбіфом – 350 грн

Борщ зі свинячим ребром – 250 грн

Фермерська вирізка – 295 грн

Дорадо з кіноа – 325 грн

Лосось із пюре з зеленого горошку – 350 грн

Удон із телятиною – 275 грн

У «Кренделі» кажуть, що лояльні до критики, а кожен клієнт може внести корективи у всі десерти, випічку й страви закладу.


Коли

08:00–22:00

Де

вулиця Володимирська, 29


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Крендель» – це харківська мережа кондитерських, перший заклад якої в Києві відкрили на вулиці Володимирській.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: «Крендель»