Піцерія Freedom Pizza від засновника бару The Cinematographer’s Party та TC Pizza Романа Жирних почала роботу неподалік від Либідської площі на території ЖК «Французький квартал 2».

У меню закладу – 11 піц, фірмові сайди та авторські коктейлі від бар-менеджера TCP Дениса Страшука.

Піци вирішили робити «настільки сирними, наскільки це взагалі можливо», а тісто розробляли з думкою про доставку, кажуть у команді.

«На вибір доступні 11 варіантів піц на будь-який смак: від київських хітів до нових поєднань, як-от «кімчіз» або лісові гриби з дорблю», – розповідають у Freedom Pizza. У меню також є сайди: піцадільї та піцабони.

З меню:

«Маргарита» – 196 грн

Пепероні – 254 грн

Сирна піца з горішками – 317 грн

Піца з куркою та песто – 264 грн

Карпопляні скибки з сіллю – 99 грн

Піцабони з шинкою та моцарелою – 162 грн

Піцаділья з дорблю – 155 грн

Лимонад – 100 грн

«Піцерія є початком великої історії Freedom Pizza Project – ком’юніті рестораторів та волонтерів, що допомагають у відбудові України та створюють робочі місця для тих, хто вимушено залишив свої домівки», – розповідає команда.

70% від прибутку піцерія віддаватиме на благодійність. Першим проєктом, який підтримує піцерія, буде ініціатива Kid’s Republic від фонду «Київ Волонтерський».

Інтер’єр піцерії розробляла студія Emil Dervish. У закладі також можна придбати мерч від українських дизайнерів, що підтримують проєкт.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


коли

11:00–22:00

де

ЖК «Французький квартал 2», вулиця Предславинська, 42

телефон

0633733366


Раніше на території ЖК «Французький квартал 2» також почав роботу заклад «Артішок» із гастромаркетом, кафе та кав'ярнею.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі