Корнер Nunu з авторською шаурмою від Юрія Нікітюка (колишній шеф Wine Love, співзасновник Once Upon A Time) відкрили в приміщенні мʼясного ресторану Beef.

Пропонують скуштувати три види шаурми (з куркою, свининою і яловичиною), бабагануш із лимонним джемом, мухаммару, хумус і мезе. Серед напоїв – айран, фільтр і травʼяний чай.

Віконце видачі Nunu розташоване прямо біля входу в Beef, посадкові місця для відвідувачів є й у залі ресторану.

З меню:

Шаурма з куркою – 149 грн

Шаурма зі свининою – 149 грн

Шаурма з яловичиною – 170 грн

Шаурма з подвійною куркою тікі масала – 179 грн

Йогурт з горіховою тхіною – 120 грн

Бабагануш із лимонним джемом – 120 грн

Мухаммара – 120 грн

Зелене мезе з трюфельною олією – 120 грн

Хумус – 120 грн

Огірки з соусом понзу – 90 грн

Айран – 30 грн

Фільтр – 40 грн

Травʼяний чай – 60 грн

Шаурму в Nunu роблять із томленого мʼяса, яке готується 10 годин, мʼякого лаваша власного приготування. Замість класичних соусів додають овочеву сальсу, горіхову тхіну й кінзу.

«Ми заморочуємося над шаурмою не менше, ніж інші шефи над екстравишуканими стравами. Жодних стереотипів чи правил. Головна орієнтація на якісні інгредієнти й смак, після якого захочеться приходити знову», – каже шеф-кухар і засновник Nunu Юрій Нікітюк.

У Nunu вважають, що невдовзі шаурма зможе стати повноцінною класикою в ресторанних меню разом із піцою, суші й бургерами.


Коли

10:00–22:00

Де

вулиця Шота Руставелі, 11

телефон

044 334 44 44


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Nunu в ресторані Beef – це третій дайнер Юрія Нікітюка. Першу локацію на Позняках відкрили в серпні 2022-го, а другу точку Nunu – в березні 2023-го на Центральному вокзалі, у приміщенні кавʼярні One Love Coffee.


Шаурма на вокзалі, у колишній трамвайній і від мережі магазинів м’яса: ось 20 нових закладів із шаурмою в Києві.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: Nunu