Шеф-кухар Євген Клопотенко і співзасновниця компанії «Нова пошта» Інна Поперешнюк відкрили у Львові концептуальний фермерський попап-бар «Інші. Бар».

Бар працює в приміщенні бістро «Інші» – закладу, який у 2022 році відкрили співвласники ресторану «100 років тому уперед» Клопотенко та Поперешнюк. Формат визначають як попап: гостей приймають у вечірньому режимі тричі на тиждень: у четвер, пʼятницю й суботу.

Подають алкогольні коктейлі з овочів і фруктів, щоб сприяти розвитку й популяризації фермерських продуктів серед українців. Це коктейлі на основі пшениці, вʼяленого гарбуза й кропу, квашених огірків і фермерських суниць.

«Наприклад, в’ялений гарбуз ідеально пасує бренді, мариновані огірки набувають нового смаку в поєднанні з джином, а українська пшениця в основі напою з віскі миттєво розриває рецептори», – пояснює Євген Клопотенко.

До напоїв подають сети українських закусок: білково-горіхові чипси з буряком, беконом і копченим крем-сиром, лемішки (борошняна каша) з корицею, сирним мусом і яблучним соусом, а також картопляний чипс із фореллю, петрушкою й огірком.

В оздобленні інтерʼєру використали сіно, мішковину й свіжу городину. Напої подають у «незвичних концептуальних келихах» задля повного занурення в атмосферу. У закладі показують старі документальні й художні фільми.


Коли

18:00–22:00

(четвер, пʼятниця й субота)

Де

м. Львів

Соборна площа, 2

Телефон

068 302 30 42




Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Читайте на The Village Україна інтервʼю з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком про війну за борщ, український фастфуд і шкільне харчування.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі