Бістро Tisto почало роботу в тестовому режимі. Заклад розташований на розі вулиць Ярославська й Костянтинівська, неподалік від метро «Контрактова площа».

У закладі подають українські страви в сучасній інтерпретації. Також пропонують готові страви на виніс. «Свіжі сніданки й обіди чекають на гостя в холодильнику самообслуговування – забігай і забирай без очікування», – пояснює команда.

Крім того, облаштували корнер із продукцією від українських крафтярів, де можна купити гранолу, шоколад, «Фьючіпси», джеми й корисні «смаколики».

Також у Tisto готують фірмові пиріжки «бунь» – «відповідь французьким круасанам й американським сінабонам». В асортименті є солодкі й солоні пиріжки, як-от фруктові, шоколадні, з беконом і шпинатом, а також веганська опція.

За розроблення меню в закладі й тейкевей відповідальний Євген Мензелевський, який раніше також запускав заклади Slurp і Whai Thai

На сніданок пропонують сирники в ягідному кюлі, вареники з вишнями й маком, солоні млинці й тости. Також у меню є борщ, гьодзе, салати й сендвічі.

З меню

«Бунь» з солоною карамеллю – 129 грн

Сирники – 239 грн

Млинці з куркою та грибами – 217 грн

Авокадо-тост – 259 грн

Суп із гарбуза – 159 грн

З напоїв у меню є кава (від Fresh Black) й органічні чаї, а також крафтові лимонади й комбуча, пиво, сидри, класичні та натуральні вина, міцний алкоголь, коктейлі.

Над інтерʼєром закладу працювала дизайн-студія I’m Design (Shalom, «Спельта» в Києві та Shepit, «Біла Стріла», Black Sheep і Moshe в Дніпрі).

«Закохані в наш краєвид на старовинну подільську забудову й трамвайчик. Маємо інстаграмні деталі в інтерʼєрі, як-от: неонові літери й пончикові стільчики. На книжковій поличці збираємо книжки про видатних жінок і для жінок, путівники», – розповідає команда.

Для тварин у Tisto підготували миски та смаколики. Заклад оснащений генератором, є стабільний інтернет.

Засновниці закладу – маркетологині Юля Хоменко й Ольга Отрешко – планують розвивати мережу бістро. До цього Tisto пʼять місяців працювало в Литві як бізнес із виготовлення й доставлення домашніх напівфабрикатів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

08:00–21:00 (будні)

09:00–21:00 (вихідні)

де

м. Київ, вулиця Ярославська, 15/23

телефон

099 123 23 15


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.