В Одесі, на вулиці Гоголя, у тестовому режимі почав роботу винний бар My Winebar.

Це спільний проєкт Одеси й Харкова. Співзасновники бару в Харкові Євген Сафонов і Радміла Калініна через війну були змушені покинути місто. У грудні вони об’єдналися з українським виноробом Едуардом Городецьким і вирішили відкрити спільний заклад і популяризувати вино.

У барі пропонують вина з маленьких виноробень України й крафтових ферм, «які ніколи не потраплять до великих магазинів». Крім того, обіцяють рідкісні вина, які виробляють лише по 300 пляшок на рік.

Келих вина коштує від 60 гривень. Також пляшку можна взяти з собою (від 200 гривень).

До вина можна взяти закуски, зокрема сиров’ялені делікатеси, сири й хліб з одеської пекарні. Закуски коштують від 80 гривень.

Співвласники особисто працюють за баром, додають у закладі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

16:00–21:00 (понеділок-четвер)

16:00–22:00 (п’ятниця-неділя)

Де

м. Одеса,

вулиця Гоголя, 8



 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.