Ресторан індійської кухні The Kitchen 21 на Подолі перевідкрили з новою концепцією – тепер це ресторан актуальної української кухні.

У меню страви й напої європейської кухні, приготовані на український лад, розповідають у The Kitchen 21. Це котлета по-київськи, домашні настоянки, український борщ і карта вин.

Для приготування використовують сезонні фермерські продукти українського виробництва.

З меню:

Грибний крем-суп – 175 грн

Український борщ – 185 грн

Житній сендвіч – 145 грн

Асорті сала з настоянками – 245 грн

Салат із печеного буряка, чорниць і козячого сиру – 155 грн

Вареники із судаком – 225 грн

Котлета по-київськи – 275 грн

Штрудель – 175 грн

Еспресо – 60 грн

Капучино – 75 грн

Домашні настоянки – по 75 грн

Пиво – по 125 грн

У ресторані проводять культурні події. Напередодні Гелловіну, 27 жовтня, у залі The Kitchen 21 показуватимуть тематичне кіно.

Також поруч із закладом розташований готель Number 21 від власників ресторану. Він має 18 кімнат у модерному стилі.


Коли

11:0021:30

Де

м. Київ, вулиця Сагайдачного, 21

телефон

067 326 81 86


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.