Ресторан Jela почав роботу в Одесі, на вулиці Маяковського. 

Велику частину страв готують на вогні в помпейській печі. «Ми готуємо просту їжу складно», – розповів The Village Україна власник ресторану Світозар. Також заклад працює як магазин вина.


З меню:

Холодний восьминіг і лайм – 280 грн

Запечений перець з мусом з фети – 130 грн

Філе телятини з морквяним пюре – 320 грн

Запечена лопатка ягняти з картоплею – 990 грн

Хумус із чорісо – 120 грн

Зелений салат Jela – 190 грн

Шоколадний брауні з вишнею – 170 грн

У ресторані є дві зали: зал «фреска» з відкритою кухнею та «винний» зал зі столом на 18 осіб. Загальна площа – 125 м².

Зверніть увагу, що наразі заклад не працює в понеділок. 


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00–23:00 (з вівторка по четвер), 09:00–00:00 (п'ятниця), 10:00–00:00 (субота), 10:00–23:00 (неділя), понеділок – вихідний

Де
м. Одеса,
вулиця Маяковського, 8


Фото: Jela