Ресторан китайської кухні Hot Pot відкрили 18 грудня на Дніпровській набережній, біля River Mall. Запустили формат власники кафе з китайськими стравами Duck, Please.

Власники називають заклад «першою хотпотною України». Хотпот – це традиційна страва провінції Сичуань на основі бульйону, яку готують у спеціальному казані, що за принципом роботи нагадує самовар.

У ресторані Hot Pot гості можуть готувати хотпот самостійно прямо за своїм столом, у який вбудували піч та горщик для гарячих бульйонів. Ці столи привезли з Китаю. Над кожним із них є витяжка, щоб уникнути розповсюдження запахів їжі.

Як готувати хотпот

  • Відвідувачам пропонують три види бульйону на вибір (сичуанський, молочний грибний та з домашньої качки), які підігрівають в окремих секціях горщика.
  • До бульйонів роблять заготовки із різних інгредієнтів (нарізані тонкими пластинками м’ясо, овочі, гриби, тофу, морепродукти, локшина, водорості, маленькі пельмені з різною начинкою та будь-що інше з меню).
  • До готової страви додають соуси та спеції.

З меню

Молочний грибний бульйон – 130 грн

Свинячий балик – 105 грн

Креветка тигрова – 130 грн

Деревні гриби – 40 грн

Тофу смажений – 50 грн

Цзяодзи з креветкою – 130 грн

Рисова локшина – 25 грн

Устричний соус – 28 грн

Сет на двох «Всього по-трошки» – 1200 грн

У ресторані кажуть, що процес приготування та споживання хотпоту – одночасний та непереривний. Поки гості їдять готову страву, вони можуть готувати наступний хотпот з іншими інгредієнтами.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Hot Pot


Коли

12:00-23:00

Де

м. Київ

Дніпровська Набережна, 21

телефон

068 621 84 92