Ресторан європейської кухні «Маяк» розпочав роботу на Дніпровській набережній. Розташований заклад поблизу ТРЦ Silver Breeze.

У закладі понад 500 посадкових місць. В основній залі можуть водночас сісти 125 людей, ще по 120 людей можуть розміститися на двох терасах.

Окрім того, у закладу є другий поверх зі 110 посадками і дві бенкетні зали – для 35 і 20 людей відповідно. Оскільки заклад розташований на набережній, у нього є пантон для прийому човнів.

За кухню у «Маяку» відповідає шеф-кухар Олександр Абрамов – фахівець із досвідом роботи у ресторанах України, Словенії та Росії. Зокрема, він співпрацював із московським ресторатором Іллею Новіковим.

У ресторані кажуть – готують європейську кухню з акцентом на морепродукти. Зокрема, у меню супи (138-358 гривень), страви на вуглях (99-699 гривень) і морепродукти (315-1499 гривень).

з меню:

Зелений суп із креветками – 165 гривень

Креветки на грилі – 390 гривень

Рибай/ті-боун-«Томогавк» – 365 гривень

Голубці з краба – 275 гривеньн

Кальмар на грилі – 189 гривень

В асортименті вина «Маяка» – близько 250 позицій. За барну карту відповідає шеф-бармен Євген Толмачов (City Space Moscow).

коли

12:00-23:45

де

Дніпровська набережна, 2

ТЕЛЕФОН

050 414 5540

Фото та обкладинка: «Маяк»